Lär dig skata på Youtube

Youtube är något som de flesta känner till idag. Innan Youtube existerade var det inte alls lika lätt att hitta klipp och filmer som till exempel visar hur du kan bli bättre på något. Det finns oerhört många klipp på Youtube, bland annat kan du se musikvideos, titta på trailers till filmer samt titta på klipp som visar hur du kan bli bättre på till exempel skating. Om du inte har åkt skateboard särskilt mycket tidigare kommer du att kunna lära dig grunderna genom att titta på Youtube och om du kan åka skateboard hyfsat bra kommer du att kunna få tips på hur du ska bli ännu bättre. På Youtube finns det helt enkelt något klipp för alla som är intresserade av att skata. Här kommer några tips på klipp som du kan se på Youtube om du vill lära dig mer om att åka skateboard.

How to skateboard for beginners

Det finns ett klipp som heter How to skateboard for beginners. I detta klipp kommer du att se en kille som är mycket duktig på att åka skateboard . Denna kille förklarar och visar på ett enkelt och tydligt sett hur du ska göra och hur du inte ska göra. Klippet är underhållande och roligt samtidigt som bra instruktioner ges. När du tittar på klippet får du bra tips kring vad du ska tänka på när du vill börja åka skateboard. Ett tips kan vara att titta på en del av klippet, pausa och testa det du har lärt dig för att sedan återgå och fortsätta titta på klippet som visar hur du gör för att komma vidare i din utveckling. Det krävs trots allt en viss teknik för att bli duktig på att skata så förutom att titta på klippet bör du träna mycket på de tips du får.

55 incredible skateboarding tricks

När du har åkt skateboard ett tag och kan grunderna kan det vara kul att titta på skateboardåkare som är mycket duktiga och som kan fantastiska trick. För att få inspiration och kanske till och med lära dig några nya trick kan du till exempel titta på 55 incredible skateboarding tricks. En del av de trick som visas i detta klipp är mer avancerade än andra. I och med att de visar tricken i slowmotion efter att de har gjort det kommer du att kunna studera detaljerna och lära dig hur du ska göra för att kunna göra lika snygga tricks. Du kan så klart också spola tillbaka och titta på klippet flera gånger för att verkligen lära dig detaljerna.

10 easy beginner skateboard tricks

Om du tyckte att det ovannämnda klippet kändes lite väl avancerat kan du till exempel titta på 10 easy beginner skateboard tricks. I detta klipp kommer du att kunna lära dig tricks som är roliga att kunna trots att du inte har åkt så mycket skateboard. Du får noggranna instruktioner kring hur du ska göra för att lära dig de trick som nämns i klippet.