Skateboardfilmer för dig som vill lära dig nya tricks

Att åka skateboard är något som inte är helt lätt för den som aldrig tidigare har provat. Det krävs trots allt en speciell teknik för att lyckas åka skateboard. Precis som i de flesta sporter är den egentligen bara en tröskel som du måste komma över för att sedan kunna åka skateboard bra. När du väl har lärt dig att stå på skateboarden samt att åka på den utan att ramla kan det vara roligt att få lära sig några tricks som du kan styla med när du är på stan eller i någon park och åker skateboard. Att bara åka på skateboarden är såklart roligt det med men just att kunna något eller några tricks är alltid extra roligt att kunna visa andra. Du kan lära dig simpla tricks helt på egen hand men det är oftast lättare att lära sig av någon annan. I och med att alla inte har tillgång till tränare eller kompisar är det tur att det finns bra filmer som du kan titta på för att bli duktig på tricks.

Enkla tricks för en nybörjare

En film som heter 10 easy beginner skateboard tricks visar hur du som nybörjare ska göra för att lära dig några enkla men ändå roliga tricks. Bland annat kommer du i filmen att få se 180 no comply, railstand, hippie jump och många andra tricks. Filmen ger mycket bra instruktioner och är lätt att lära sig av om du vill bli bättre på tricks. Det som är så bra med en film som denna är att den inte är allt för lång vilket innebär att de tricks som visas i filmen instrueras på ett enkelt och effektivt sätt. Om du känner att det går för fort när du tittar på något trick kan du enkelt spola tillbaka och titta på tricket igen. Det kan vara bra att börja titta på ett trick, pausa och sedan träna lite på det tricket innan du går ut och ger dig på nästa trick som du vill testa. Innan du vet ordet av det kommer du att ha lärt dig tio snygga tricks som du kan visa upp på stan eller för vänner och bekanta.

Bra tricks för en nybörjare

Det finns en del tricks som är extra bra för dig som är nybörjare men också som har åkt skateboard ett tag men inte lärt dig så många tricks ännu. Du kanske kan några av dessa enkla tricks och några kanske du inte har testat eller lärt dig. Exempel på några enkla tricks är Ollie, Ollie North, Nollie och Heel flip. Om du vill lära dig dessa tricks kan du också titta på filmer för att få inspiration och direktiv kring hur du lär dig på bästa sätt. En film som du kan titta på är How to heelflip the easiest way tutorial. Ytterligare exempel på lite enklare tricks är Inward heel flip, Kick flip, Grinds, Blunt Fakie samt Board slide.